Προφιλ

Από το 1988, η εταιρεία ΑΤΛΑΣ, παράγει και προμηθεύει την αγορά με χάρτινα είδη συσκευασίας, ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των πελατών.

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, ιδιαίτερα ευέλικτη στην παραγωγική της διαδικασία, με αποτέλεσμα, να μπορεί να παρέχει εξειδικευμένα και κατά παραγγελία εμπορεύματα, σε μικρό αριθμό τεμαχίων.

Ειδικευόμαστε στην πολυτελή συσκευασία προϊόντων, αλλά και στην συσκευασία που αφορά το γάμο και την βάφτιση. Τα είδη μας είναι: κουτιά για διάφορες χρήσεις, κουτιά μπομπονιέρας, χάρτινες τσάντες, κορδέλες, είδη εκδηλώσεων και πάρτι, πουγγιά και πολλά ακόμα συναφή είδη.

Η πολύχρονη σταθερή πορεία μας, στην ελληνική αγορά, οφείλεται σε πολλούς παράγοντες:

Είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με τους πελάτες μας. Ενημερώνουμε από την αρχή, για όλες τις δυνατότητες εξυπηρέτησης κάθε παραγγελίας, καθώς και για το κοστολόγιο και τον χρόνο παράδοσης.

Είμαστε άμεσοι στην ανταπόκρισή μας. Απαντάμε άμεσα και χωρίς χρονοτριβές, σε κάθε προσφορά και παραγγελία που έρχεται στα χέρια μας.

Είμαστε τυπικοί και συνεπείς στους χρόνους παράδοσης. Για εμάς ο χρόνος παράδοσης που έχει συμφωνηθεί, είναι εξαιρετικά σημαντικός, και εξαντλούμε κάθε δυνατότητα, ώστε να είμαστε απόλυτα συνεπείς με την υπόσχεσή μας.

Διατηρούμε σταθερές τις τιμές μας. Εξαντλούμε κάθε περιθώριο κέρδους προς τα κάτω, στην προσπάθειά μας αυτή, με σκοπό να προσφέρουμε ένα σταθερό τιμολογιακό περιβάλλον για τους αγοραστές.

Κάνουμε συνεχείς ελέγχους ποιότητας. Στην προσπάθειά μας να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατόν προϊόν, εφαρμόζουμε ελέγχους ποιότητας σε όλα τα προϊόντα παραγωγής μας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη μας. Στην προσπάθειά μας για άψογη εξυπηρέτηση, μπορεί κάποια στιγμή να γίνει ένα λάθος, ή κάτι να μας ξεφύγει. Αναλαμβάνουμε λοιπόν την πλήρη ευθύνη του δικού μας λάθους, και αντικαθιστούμε το προϊόν.

Είμαστε 100% ελληνική επιχείρηση. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται και συσκευάζονται μέσα στις εγκαταστάσεις μας, προσφέροντας δουλειά σε εργαζόμενους στην χώρα μας.

Ανακυκλώνουμε. Στην πραγματικότητα, οι παραγωγικές μας διαδικασίες δεν παράγουν μόλυνση. Φροντίζουμε όμως για την ανακύκλωση των υπολειμμάτων του χαρτιού, με ειδικό μηχάνημα που τα μετατρέπει σε μεγάλες χαρτόμπαλες, και διευκολύνει την μεταφορά του στους χώρους της ανακύκλωσης.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στο Site μας.

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε πρώτος τις προσφορές μας

Νέο Κατάστημα

Από 14/6 θα μας βρείτε στο νέο μας  κατάστημα

Κολοκοτρώνη 44 - Αθήνα 
close-link